Från Gävle till Glada Hudik!

Idag hade vi tänkt testa en del av Norrlandets kustled! Det skulle vara en relativt nyskapad led längs med kusten där vår camping ligger. Efter morgonkaffe och liten frukost tog vi bussen till Harkskär som vi utsett till en bra startplats. Den första biten var dock egenpåhittad och innehöll en liten “twist” i form av en liten sträcka som enligt kartan saknade väg och istället innehöll vatten… Spännande att se hur vi skulle kunna ta oss över där!

Bönan 2020
Harkskärs vackert dekorerade busshållplats!

Eter någon kilometer löpning var det så dags för dagens första simtur visade det sig 🙂 Bara att plaska ner i vattnet och simma en liten bit över till andra sidan där vägen fortsatte. Uppfriskande!

Bönan 2020
Här skulle vi ta oss över…

Bönan 2020
…och det gick vägen!

Sen blev det några fler kilometrar vacker löpning på fina stigar längs kusten innan vi kom fram till nästa hållpunkt som var Böna Café. Där åt vi god brunch, och sprang sen sista biten tillbaka till campingen och badade för andra (och sista) gången idag. En bra förmiddag! Också sista förmiddagen i Gävle, för sedan packade vi ihop oss för vidare färd mot Hudiksvall.

Gävle
Fin löpning på Gråberget

Gävle
Böna Café

Obligatoriska lunchstoppet idag blev på Gåsholma, en liten mysig udde med sommarcafé. Där fick vi rökt sik och äpplekaka! (dock inte ihop :-))

Ett par timmar senare var vi framme vid dagens slutmål, Malnbadens Camping i Hudiksvall. Mysigt ställe! En cykeltur in till stan, en indisk middag och en mjukglass fick sedan avsluta denna dag.

Bönan 2020

One comment on “Från Gävle till Glada Hudik!
  1. Annsofie skriver:

    Måste säga att jag är nyfiken på hur ni gör med skor och kläder, när ni simmar? Springer ni vidare i torra eller blöta skor ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.