Miami beach – dan före dan

Denna dagen var ett lite oskrivet kort, eftersom vi båda var lite hängiga efter någon (eventuell) lättare matförgiftning under gårdagen. Men som tur var vaknade vi båda hyfsat pigga, och efter lite frukost tog vi oss ned till havet och strosade en bit längs strandpromenaden. Den är väldigt fin och full av folk som antingen går, springer eller cyklar. Men tystnad gillar man inte. Har man inte lurar i öronen så hänger man istället en bergsprängare över axeln…

Miami Beach

Miami Beach

Efter ett tag blev det en paus i skuggan med varsin bok, och därefter fin lunch. En riktig slappardag, och det passade bra eftersom det är raceday imorgon! Vi hann även med att spana in delar av staden som vi ännu inte sett. Miami beach är vackert med många små parker och en hel del konst.

Miami Beach

Miami Beach

Nu är vi tillbaka i våran lilla lägenhet och laddar lite inför loppet. Imorgon går startskottet redan kl 06.00 så det blir en tidig morgon. Perfekt för våran jetlag!

Men först en rejäl middag….

6 comments on “Miami beach – dan före dan
  1. Liselotte Mårtensson skriver:

    Lycka till!

  2. Annsofie Johnsen skriver:

    Lycka till 🙂 Hoppas magarna mår bättre.

  3. Kerstin Karlsson skriver:

    Hoppas ni fick löpa loppet till belåtenhet och att det ej var för hett.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.