Sydney dag 2

Denna dagen började med en lätt frukost innan vi packade väskan för en löptur till Bondi Beach. Aningen svalare idag och ganska bra löpväder för att vara Sydney gissar vi. Ca en mil senare var vi framme, och avslutade med ett dopp i havet. Tänk om det vore så varje dag…

Sydney

Sedan blev det en andra frukost medan vi gjorde upp planer för resten av dagen. Planen blev buss tillbaka till stan, och sedan en båttur. Vi tyckte Sydney Olympic Park lät som ett kul ställe att se, så vi tog en färja dit. Väl där visade det sig vara ganska dött, och vi förstod att det nog inte är så välbesökt förutom under större arrangemang.

Sydney

På kvällen hade vi ett bord bokat på en mindre fiskrestaurang i närheten av vårt hotell (tack Tripadvisor!). Middagen var annorlunda och minnesvärd!

Sydney

Sydney

Med detta avslutas 3 fina veckors semester. Imorgon bär det av hem igen!

1 kommentar på “Sydney dag 2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.