Midnight Sun Marathon – race day!

Idag är det marathondags! Men det ovanliga med denna race day är att starten är så sent som 20.30. Mycket dag att fördriva innan alltså… Och vad hittar man på då utan att trötta ut benen för mycket? Vi valde att besöka stadens botaniska trädgård, som är den nordligaste i världen! Vädrets makter var på vår sida även idag och det blev en solig utflykt för att se de vackra växterna. Kombinationen av sten och färgglada blommor är fantastisk! Har man dessutom en ny kamera att testa så kan man fördriva mycket tid… Därefter blev det våfflor med hjortron och lite vila för benen.

Tromsö

Tromsö

Tromsö

Tromsö

Tromsö

Väl tillbaka på hotellet så tänkte vi att det nog vore bra med en liten tupplur. Det gick fint i ca 15 min, sen var det tydligen dags att höja stämningen inför kvällen med hjälp av ett par musikkårer (enbart trummor och cymbaler). Fullt pådrag! Väldigt häftigt, men det passar inte så bra ihop med tupplurande… Det finns både för och nackdelar med att bo nära starten! 🙂

Nu är det iallafall bara två timmar kvar till start och dags att gå ut och heja på millöparna! Sen är det snart våran tur….

3 kommentarer på “Midnight Sun Marathon – race day!

  1. Lycka till!!!! Nu värmer ni säkert upp…. Tänker på er när jag sitter på altanen och njuter av sommar kvällen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.