Quenstown Hill Walkway

Dagen började tidigt, som den lätt gör med lite jetlag i kroppen. Vi stack ut på en morgonjogg längs sjön, vi hade sett något som såg ut som en cykelväg på kartan. Cykelvägen visade sig vara en fantastiskt vacker vandringsled som tog oss förbi ett litet vattenfall och fram till Sunshine Bay. Vi tog oss sedan tillbaka via en stig upp mot bergen, några höjdmeter men väldigt fin utsikt! Detta var inte den snabbaste mil vi sprungit, men förmodligen den vackraste!


Sunshine Bay

Sunshine BaySunshine Bay

Morgonjogg!Sunshine Bay

Efter frukost på stan hittade vi ytterligare en vandringsled, som startade inne i stan – Queenstown Hill Walkway. Namnet stämde bra, det var en hill (kulle) och man gick i den. 3,5 km och 500 höjdmeter senare bjöds vi på fantastiska vyer som nästan såg animerade ut. Overkligt fint!


Queenstown Hill Walkway

Queenstown Hill Walkway

Queenstown Hill Walkway

Backigt även i stan!Queenstown Hill Walkway

Sedan kom jetlagen ikapp, ögonen blev allt mindre, och vi insåg att kvällen fick bli tidig. En middag på stan och sedan dags för sängen!

Nya tag imorgon!

2 kommentarer på “Quenstown Hill Walkway

  1. Otroligt vackert!!! Vilka upplevelser och fantastisk natur!!!
    Jobbade med May-Line från Nord Norge i natt. Hon har rest mycket, också på Nya Zeeland. Naturen är lik norra Norge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *