Queenstown! (Och resan dit)

Resan startade på Landvetter 19:30 på fredag kväll. Drygt 30 timmar senare klev vi av på den vackraste flygplats vi sett (hittills)!

Med tanke på hur länge vi reste så gick det väldigt smidigt! Totalt 2 + 13 + 7 + 3 timmar i flygstol.


Före…Resan till Queenstown

…efter!Queenstowns flygplats

Queenstown visade sig från sin allra bästa sida med underbart väder och helt fantastiska vyer! Vi har sett många fina bilder härifrån, men vi trodde nog inte att det skulle visa sig vara ännu vackrare i verkligheten.

Efter att ha checkat in på hotellet tog vi en tur på stan, och åt en god lunch. Queenstown är både mindre och mysigare än vi hade förväntat oss. Gillar man friluftsliv så finns det oändligt många butiker att välja på.

Trots trötthet så försökte vi hålla oss ute och vakna tills solen gick ner (vilket var betydligt lättare för den ena av oss…). Så nu hoppas vi på att vakna pigga och utvilade imorgon bitti!


Queenstown

A room with a viewQueenstown

Vill man se på alla våra bilder så finns de här.

3 kommentarer på “Queenstown! (Och resan dit)

  1. Ser otroligt vackert ut. Frågor som kom här när vi tittade på era bilder var, hur varmt är det? Kan man bada vid den fina stranden? Är det verkligen snö på bergstopparna? Vem var det som hade svårt att hålla sig vaken? (Vi gissar på Linda men man vet ju aldrig)
    Kram Fam Mårtensson

  2. Temperaturen kommer nog upp mot 15 grader mitt på dagen, om solen skiner. På kvällen går det ner mot kanske 5 grader. Vattnet är inte riktigt badbart, lite för kallt.

    Visst är det snö. Vi får se om vi når ända upp till snön någon dag…

    Ni gissade fel… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *