Vienna City Marathon 2014, dag 1

Wien visade upp sin allra finaste vårsida dagen innan Vienna City Marathon.Staden är väldigt vacker, ren och pampig. Dagen inleddes med en fin frukost i solen innan det var dags att ge sig in i nummerlappssmeten i Messe-hallen. Det gick dock ganska smidigt, och vi lämnade stället ca två timmar senare och några strumpor och skosnören rikare…

Nästa uppgift – Mat! Kolhydratladdningen löstes med hjälp av en XXL-macka som nog även hade gjort Dagobert mätt.Sen strosade vi omkring en stund, och plötsligt stod vi öga mot öga med ledarbilen och var mitt inne i morgondagens målområde.En bra energikick innan det var dags att bege sig tillbaka till hotellet. På väg tillbaka hann vi även med en liten tupplur i solen och apfelstrudel/sachertårta på café i klassisk Wien-anda.Glader & Trötter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.