Dag 18: Fürstenberg till Trelleborg

Även denna dag startade med en morgonjogg. Som alltid så är den ena av oss lite piggare vid denna tiden på dygnet. Det märktes extra tydligt idag då den trötte var tröttare än vanligt… Men även den tröttaste piggnar till efter lugn jogg och bad.

Fürstenberg

Fürstenberg

Dagens frukost åt vi på det café som hör till vårt hotell. Gasthaus InnFernow i Fürstenberg kan verkligen rekommenderas! Resans mest prisvärda.

Dagens tågresa var kort, till Rostock var det bara en dryg timme. Däremot är det ca: en mil från Rostock C till Rostock färjeterminal. Då tåg och färjeavgång var lite svårt att tajma så hade vi över två timmar att spendera på denna ort, så vi promenerade! Kanske inte resans vackraste promenad, men definitivt den med mest frukt och bär längs vägen. Fantastiskt mycket björnbär!

Trelleborg, Rostock & Malmö
Lokalfärjan

Tiden på båten spenderades med mat, yatzy, sömn och fika och när klockan närmade sig 21 var vi framme i Trelleborg.

Trelleborg, Rostock & Malmö

Här hade vi bokat en övernattning innan den sista resan hem till skogen. I Trelleborg var det kallt och regnigt så det var mycket skönt att hotellet bara låg några hundra meter från färjan.

Trelleborg, Rostock & Malmö
Resans bästa öl fanns i Trellebord

Dagens utmaning: Skapa ett kollage med 3 bilder som representerar vår resa, och koppla ihop var och en av dessa bilder med ett ord (de tre orden skall ha samma begynnelsebokstav)

Topp-tuting, tågluff & traillöpning
Topp-tuting, traillöpning & tågluff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.