Krakow marathon 2018

Till följd av en jobbresa till Polen för en av oss, så blev det i år en extrainsatt löparhelg i Krakow med tillhörande marathon.

På lördagen sammanstrålade vi i denna vackra stad som bjöd på sommarväder och fina gamla byggnader. Det var såklart nummerlappshämtning och mycket mat på agendan, men vi hann ändå strosa runt och se en hel del.

Krakow
Morgonjogg!

Krakow
Lunchdags

Krakow
Krakow är redo för marathon!

Dagen därpå var det marathondags! Och även denna dagen sken solen från en klarblå himmel, och det är visserligen trevligt, men med efter denna långa vinter med tvåsiffriga minusgrader så var våra kroppar inte riktigt vana vid +25… 🙂 Men med lite lägre ambitioner så tog vi ändå oss runt på ett bra sätt även om ingen av oss var nära något personbästa. Det var ett trevligt arrangemang och bansträckningen var ofta mycket vacker då vi sprang längs floden Wisla.

Krakow
Strax före start…

Efter lite slappande på hotellet blev det fin middag på stan och en promenad i kvällssolen!

Krakow

Krakow
Efterrätt!

Krakow
Solen går ned över Wisla

2 kommentarer på “Krakow marathon 2018

  1. Vilket vackert väder!
    Tycker att jag känner igen mig, inga blommande magnolia än?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.