Ralphs, Expo och shopping

Dagen började tidigt, den gör gärna det med 8 timmars tidsskillnad i kroppen. Vi joggade (gps logg finns här) iväg till Raplhs Grocerystore för att köpa veckopass för lokaltrafiken. 40 dollar fattigare promenerade vi hem igen. Tät trafik och lite dimmigt var det allt på morgonkvisten.

Sen tog vi oss till LA Convention Center för att kolla in Expot. Som allt annat i LA så var det en liten diskret byggnad. LA Conventon Center

Nästa anhalt var Beverly Center, ett köpcenter i sann amerikansk anda. Först 5 våningsplan parkeringsdäck och sen 3 plan med affärer. Och överst restauranger: Lunch på toppenLunch på toppen av Bevely Center

Resultat efter Expon:Observera att shortsen är gamla

På kvällen blev det middag på grannrestaurangen, där hälften av sällskapet passade på att ta en liten tupplur.
Dagens drinkbildDagens drinkbild

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.