Trollhättan med Kraftprovet

Semestern 2017 rivstartade med en favorit: Kraftprovet i vackra Trollhättan!

Det är femte gången vi springer detta lopp. Och då säger det sig självt att det är en stor favorit! Loppet är väldigt omväxlande, först går det upp, upp, upp och sen går det ner, ner, ner, ner, ner för att avsluta med upp, upp. Och detta på underlag som växlar från asfalt i villaområde till böljande löparspår längs Kärlekens stig.

Denna gång hade vi även med supporters i form av två föräldrar. Väldigt trevligt!

Efter avklarad löparinsats (som vi båda blev trötta men glada av) blev det middag på stan ihop med ett stort antal partyprissar. Denna helgen är det nämligen Fallens dagar i Trollhättan och hela stan är full av folk, musik, godisstänger, ballonger och såklart langos 🙂

Efter semesterns första husvagnsnatt var det dags att ta på sig träningskläderna igen. Vi hade nämligen planerat in lite backträning som skulle ske på trötta ben upp till utsiktsplatsen Kopparklinten. Tio vändor fick vi ihop innan vi promenerade (japp, benen ville inte springa mer) tillbaka till campingen och frukosten. Gröt är alltid gott, men en sån här morgon är den fantastisk…

Trollhättan
Kopparklinten!

Mätta och aningen trötta åkte vi sedan ihop med våra supporters till slussarna för lite kaffe och våffla. Mycket trevligt! Trollhättan visade upp sin bästa vädersida och det är väldigt vackert vid slussområdet. Sen blev det en lugn eftermiddag… Vi kämpade ett tag med att försöka spela upp oss på Lilla Åkets yatzy-topplista, men fick ge upp och gå på konsert istället. Denna kväll stod Stiftelsen på stora torgets scen. Inte så illa trots allt…

Trollhättan

Trollhättan

Sista dagen i Trollhättan blev det en stunds simning i Älvshögsborgs utomhuspool innan det var dags att åka vidare mot nya äventyr.

Mot Bengtsfors!

One comment on “Trollhättan med Kraftprovet
  1. Annsofie Johnsen skriver:

    Så trevligt det ser ut ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.