Resan hem

Resan hem startade tidigt på fredag morgon, och första etappen var från flygplatsen i Pointe-à-Pitre till New York.

Väl i New York hade vi ganska många timmar att slå ihjäl innan nästa flyg till Stockholm. Och att stanna på en flygplats i 10-11 timmar kändes inte så lockande, så vi testade lokaltrafiken och tog oss in till Manhattan. Ursprungsplanen var att kolla in Central Park. Men väl där visade det sig att det var svinkallt! Och ganska mycket snö (och slask) på marken. Det var vi inte riktigt beredda på, så promenaden i Central Park blev väldigt kort…

Central Park

Central Park

New Tork
Här gick vi inte in…

Efter en fika och en liten koll i Rockefeller Center (tyvärr hade vi inte tid att åka upp och kolla in utsikten) så var vår tid på Manhattan över. Nästa gång vi är här är det för att spring New York Marathon. När det blir av är dock oklart… 🙂

Flighten över Atlanten gick utan problem, vi lyckades tom. sova lite grann.

Resan hem
Vissa flighter är trevligare än andra… 🙂

Sista delen av resan hem blir med tåg, och då kan vi hoppa av hemma i Vårgårda! Det blir skönt att komma hem!

One comment on “Resan hem
  1. Annsofie Johnsen skriver:

    Omväxlande väder kan man säga…… Välkomna hem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.