Båttur

Idag hade vi bokat en heldag på sjön! Vi tyckte båda att det skulle bli en väldigt behaglig avslutning på en händelserik semester!

Båten plockade upp oss i Sainte-Anne och sen blev första stoppet (förmodligen något improviserat) i Pointe att Pitre för att kolla in deras frukt och kryddmarknad. Ganska snart vräkte regnet ner och vi gissar är regnet var en anledning till stoppet…

Point a Pitre

Point a Pitre

Men regnväder är aldrig långvariga här (iaf inte vid denna tiden på året) och snart var vi åter på väg mot dagens första stopp – en liten obebodd paradisö! Otroligt idylliskt!

Båttur

Dock var vi inte den enda av Guadeloupes alla båtturer som åker hit… så för att hitta en mer privat strand för vår lunch så fick vi åka en bit till.

Men snart var vi framme och medans vår kapten pillade med maten så badade vi andra!

Båttur

Båttur

Båttur

Dom lyckades få till maten väldigt exotiskt: grillad fisk, grillad kyckling, ris och frukt. Och givetvis flamberad banan till efterrätt. Och ännu mer givet – drinkar med rom och fruktjuice till!

När åter steg i land i Sainte-Anne så hade det blivit kväll, och vi var båda väldigt nöjda med dagen! Och kanske lite för röda i skinnet…

Nu väntar en natt i Pointe a Pitre innan resan hemåt startar tidigt imorgon!

Dagens bilder får vänta på ett bättre nätverk… 🙂

3 comments on “Båttur
  1. Annsofie Johnsen skriver:

    Låter som rena paradiset!!! Köpte ni några kryddor på marknaden?

  2. Kerstin Karlsson skriver:

    Frukten ser väldigt fräsch ut den smakar nog bra. Det ser häftigt ut att äta i vattnet. Välkomna hem.

  3. Liselotte Mårtensson skriver:

    Väldigt vackra bilder och det var måste varit lite annorlunda att äta mat vid dukat bord i havet! Hoppas hemresan går bra. Välkomna hem till några cm snö.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.