Sol och bad i Sainte Anne

Efter de senaste dagarnas vandrande tog vi oss en liten vilodag och utforskade våran nya by Sainte Anne ordentligt. Vi bor väldigt nära en fin strand, så direkt efter frukost blev det bad och lite vila under en palm…

Sainte Anne

Sainte Anne

Sainte Anne
Kompis på stranden

Men efter en stund blev vi rastlösa och promenerade in till byn istället. Där var det fullt av liv och rörelse och marknad alldeles vid stranden. Väldigt mysigt! Där blev del lite shopping och vi passade även på att inhandla dagens lunch i form av färsk ananas och mango! 🙂

Sainte Anne

Sainte Anne

Vi blev sedan kvar på stranden fram tills kvällen och vi hann däremellan med att planera lite inför kommande dagar samt äta glass… Ytterligare en bra dag på ön!

Sainte Anne

2 comments on “Sol och bad i Sainte Anne
  1. Annsofie Johnsen skriver:

    Ser fantastiskt ut, allt! Bad, strand, glass och marknad. Spännande.
    Hur är prisnivå? Varmt i vattnet? Varmt i luften? Luftfuktighet?

    • torbjorn skriver:

      Priserna är lägre än i miami, men inte så billigt. En huvudrätt brukar kosta runt 20 euro. Vattnet är lagom varmt, man kan vara i länge. Den ön vi är på nu verkar varmare, här är det nästan jobbigt mitt på dan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.