Miami Beach – första dagen

Då har en ny spännande långresa startat! Efter lite teknikstrul på Arlanda landade vi tillslut i Miami sent tisdag kväll. Efter att alla papper var ifyllda, fingeravtryck sparade och sömniga foton tagna så vad det skönt att komma fram till vårt boende och få somna i vågrät position… Men nästa dag startade ändå tidigt och vid sjutiden tog vi en liten morgonpromenad och lyckades komma ner till stranden lagom till att solen gick upp. Otroligt vackert!

Miami Beach

När frukosten sedan var intagen gick vi ut för att utforska omgivningarna. Vi strosade runt och njöt av det fina vädret och den trevliga atmosfären, och lyckades med en del shopping redan första dagen… 🙂

Miami

Miami
Lincoln mall!

Miami
Utegym!

Framåt eftermiddagen började dock jet-lagen komma ikapp oss, och vi behövde något uppiggande. Vad passar då bättre än en löptur med avslutande bad i havet? Inte mycket… Även om alla fyra benen var riktigt tunga första kilometern så blev det en fin tur längs den otroligt vackra strandpromenaden, och doppet efteråt blev dagens höjdpunkt.

Miami

Miami Beach

Nu efter middagen är dock ögonlocken väldigt tunga och det blir ingen helkväll på stan just idag….

Miami
Här bor vi!

3 comments on “Miami Beach – första dagen
  1. Annsofie Johnsen skriver:

    Ser väldigt fint och trevlig ut. Härlig strand!!! Bor ni i en lägenhet?

  2. Kerstin Karlsson skriver:

    Ser väldigt vackert ut.Skönt att ni är framme.

  3. Liselotte Mårtensson skriver:

    Ni ser ut att ha fått en bra start på resan. Väldigt fina bilder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.