Skotest, Faneuil Hall market place och uppladdning!

Även denna dag började med ett varv runt den lilla sjön. Morgonjogg är alltid den bästa starten på en bra dag, och vi hade ju även sista-minuten-shoppat varsitt nytt par skor som var tvungna att invigas lite innan den stora prövningen. Dom klarade testet bra och vilar sig nu i form ihop med övriga pryttlar.

Denna dag fördrevs sedan med tunnelbana in till stan, lite (mer) shopping samt ett besök på Faneuil Hall market place. Det var ett mysigt område fullt av små butiker runt en stor saluhall. Här fanns det gott om möjligheter till kolhydratsladdning för en och annan löpare… Tiden här gick ganska snabbt, och varsin Frutti de Mare-pasta senare så insåg vi att det nog var läge att börja dra sig hemåt igen för att hinna med diverse förberedelser inför morgondagen. Vädret var väldigt fint idag med, med strålande solsken, och när vi traskade hem från tunnelbanan så kändes det väldigt osannolikt att morgondagen skulle bjuda på ösregn och halv storm (motvind hela vägen såklart)! Det är iallafall vad prognosen säger nu, den som lever får se imorgon…

Boston

Boston

Boston

Kvällens middag löste vi på den finfina mataffären som ligger vägg i vägg med hotellet. Det kan nog vara en av de bästa mataffärer vi varit i, och det är nästan svårt att välja mellan alla godsaker. Det blev iallafall en fin blandning från en jättestor betala-efter-vikt-buffé + lite frukt, nötter och choklad för att vara säkra på att förråden är fyllda.

Några timmars sömn nu, sen så….

2 comments on “Skotest, Faneuil Hall market place och uppladdning!
 1. Annsofie Johnsen skriver:

  Så spännande ni har det!!!!! Många nya upplevelser, upplevelser lever man länge på 🙂

  Vad har ni shoppat? Skor förstår jag, men vad för något annat? Vill gärna se kort.

  Nu är det middag som väntar i Norge, innan kvällens träningar.

  Lycka till i morgon! Vi håller alla tummar vi har 🙂

 2. Liselotte Mårtensson skriver:

  Hej
  Roligt att läsa om er resa även denna gång!
  Ha det så bra och lycka till i morgon. Kramar från oss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.