Nummerlappsuthämtning, shopping och pizza-gel!

Dagen startade, efter 11 timmars sömn, med en kort morgonjogg runt Fresh Pond, en mysig liten sjö alldeles bredvid vårt hotell. Det var väldigt skönt att väcka kroppen efter allt sittande igår.

Boston Marathon

Efter en överraskande bra hotellfrukost (för att vara amerikansk) tog vi oss med tunnelbanan till nummerlappsutdelningen och mässan. Där var det fullt pådrag och folk var nästan hysteriska över alla klädesplagg med Bostonloggan… För att inte verka annorlunda fick vi ju också shoppa loss lite, och lyckades öka både sko- och t-shirtbeståndet. Det kanske till och med blir så att loppet springs i ett par helt osprungna skor. Så får man väl inte göra? Med oss hem fick vi också fin energi, i form av varsin gel med smak av Pizza Margherita! Nåt ganska otippat att hitta i en goodie-bag, och ännu mer otippat att stoppa i sig… Hur tänkte dom där?

Boston
Pizza-gel någon?

Lite mat och dryck fick vi i oss under dagen också, dags att börja ladda upp lite nu.

Boston Marathon
Man bör ta pauser under shoppandet!

Efter att ha strosat vidare en bit längs en av de större gatorna så insåg vi att det faktisk finns andra intressen än löpning i stan denna helg. På Fenway Park var det baseball på gång med allt vad detta innebär. Supportrar, biljetter, hög ljudvolym och öl i en fin blandning!

Boston Marathon
Det visade sig att det inte bara är löpning i Boston. Det finns några som föredrar baseboll!

One comment on “Nummerlappsuthämtning, shopping och pizza-gel!
  1. Annsofie Johnsen skriver:

    Hejsan!
    Så skönt att ni är framme, resan är alltid jobbig, oavsett om den är lång eller kort.

    Pizza på tub……. tror ingen annan en amerikanare hade kommit på tanken……. Har sett sådana geléer med någon juice i, men det är något helt annat.

    Lycka till på loppet!!!!! Vi håller tummarna 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.