Framme i Boston!

Klockan 02.55 ringde klockan och det var dags att göra sig redo för avfärd. Ca 15 timmar senare klev vi av planet i Boston, och klockan var då bara lunchtid… En lång dag med andra ord. Resan gick dock väldigt smidigt och det gick till och med snabbt att komma in i det stora landet. Men så klart inte utan foto x 2 och fingeravtryck x 3. Väl på plats på hotellet så var det mycket dag kvar att hålla sig vaken, så vi begav oss in till centrala Boston och strosade runt lite. Det märks vad som är på gång, mycket löpning i luften! Men efter en god fiskmiddag så blev ögonlocken riktigt tunga, och väl tillbaka på hotellet igen så är just detta inlägg det sista som görs idag. Imorgon väntar morgonjogg, nummerlappsuthämtning och säkerligen lite shopping!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.