Lördag 3/12 – Waikiki Beach

Första dagen vaknade vi tidigt (med 11 timmars tidsskillnad blir kroppen lite konstig…) och tog oss ner för att njuta av den kontinentala frukosten som hotellet stod för. Det hade inte blivit en rolig Linda med den frukosten… 4 olika varianter av croissanter och andra sockerbullar var vad som fanns. Och så kaffe då så klart…

Så vi tog oss till Ihop istället. Ett riktigt amerikanskt pannkakshak där man blir kallad darling och får mat som räcker till ett helt kompani. Redan här blev vissa av våra fördomar besannade:
Fördom 1. Amerikaner kan service och är genomtrevliga! Fördom 2: Amerikaner äter mycket!Vi startade dan med att utforska Waikiki Beach lite närmare, men beslutade oss snart för att 2 solstolar vore skönt att ha. Så vi solade och badade innan vi tog en liten promenad. Väl tillbaka i solstolen somnade vi båda på 2 sekunder. Tillbaks till hotellet, där vi bara skulle vila lite. Där somnade vi igen, och vaknade drygt 3 timmar senare. Det tar på kroppen att flyga långt…


Första drinkbilden!

Trött men glad…

Dagen avslutades med middag och efterrätt på Cheesecake Factory. Att något som börjar så gott kan sluta så illa… Biten som serverades var gigantisk och jättegod. I alla fall första 3 bitarna. Att kalla den mäktig vore ett understatement.


Första drinkbilden med alkohol:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.