Tisdag 6/11 – Hiking

Tisdagen startade med frukost på Ihop. Äter man en frukost där så står man sig länge. Riktigt länge. Pannkakor, bacon, ägg, korv och stekt potatis blev det idag.

Nu bär det iväg på hiking!

Efter mycket om och men lyckades vi hitta TheBus 5 vid Ala Moana, och då var vi på väg mot Manoa Valley och lite hiking.

Första stoppet var på Manoa Falls, det var den del av dagens promenad där vi hade gott om sällskap. Hit ville många gå och kika på vattenfallet. Sedan vek vi av på en mer privat led, mot Nu’uanu Lookout, där vi hade utsikt över regnskogen. Upp hit var det rejält med höjdmeter, vi nöjde oss med att promenera idag… Vi fortsatte ner på andra sidan berget och tog en asfalterad väg ner. Det var då utsikten över hela Honolulu öppnade upp sig och vi fick med regnskog, skyskrapor och Stilla Havet i samma vy.

Totalt blev det en promenad på cirka 5 timmar. Då smakar tom. en micropizza gott!

Snart är det dags för middag!
Man blir hungrig i djungeln…

Finn ett fel…

Kvällen avslutades med trerätters middag, med tillhörande vinpaket, på Roy´s. Det var mycket bra. chokladen till efterrätt var kanon, men som allt annat här var den lite mycket. Och eftersom det inte gick att lämna något så lämnade man Roy´s med en stor och full mage…

Precis när vi satt oss kom servitrisen med en servett till mig och lade den i mitt knä med orden: “One napkin for you sir”, syns sölkocken så tydligt? Linda fick ingen extra servett…

One comment on “Tisdag 6/11 – Hiking
 1. annsofie/bård skriver:

  Hoppas ni såg några häftiga fiskar 🙂 Bara så ni vet har vi haft slask, regn, hagel, åska och blixtar, allt under en kväll….. Runt 0- +2 grader.
  Vi ser fram till att se mer kort! Härliga färger, vackra platser.
  Njut dagarna!
  PS Är mina amerikanska pannkakor lika goda?
  Resten av the Johnsens hälsar
  Kram Syrran

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.