Paragliding, bilproblem och första natten i husbil!

Denna dag skulle vår husbilsresa påbörjas! Dock hade vi förmiddagen ledig innan det var dags och då passade vi på att testa paragliding, ett av alla äventyr som Queenstown har att erbjuda! Det var en fantastisk morgon för detta, vindstilla och strålande sol (till skillnad från gårdagen…). Det var en väldigt häftig upplevelse att springa ut över kanten och sedan flyga ut över stan!

Paragliding

Paragliding

Paragliding

Sedan var det dags att byta Queenstown mot husbil. Ett byte som kanske inte började på bästa sätt… När vi väl fått bilen och skulle starta så var den stendöd. Ett antal telefonsamtal och ett nytt batteri senare så kom vi ändå iväg tillslut, ca sex timmar försenade. Men man får väl räkna med lite motgång ibland! Detta ledde dock till att vi inte hann hela vägen fram till nästa anhalt denna kväll. Men vi hann iallafall halvvägs…

Trouble in paradise

1 kommentar på “Paragliding, bilproblem och första natten i husbil!

  1. Så spännande!!!! Inte batteriet och att ni fick vänta…… Gläder mig till att höra vidare om era äventyr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.