Onsdag 7/11 – 800-ingar på Ala Moana, nummerlappshämtning

Morgonen startade med en grogg rödbetsjuice, och sedan iväg på 800-ingar på Ala Moana. Kropparna var piggare idag, trots att gårdagens 5 timmars vandring satt lite i benen. Men vi gav oss iväg till parken och fick klarat av vår löpning. Det är inte dumt att svalka sig i Stilla Havet efter ett löppass. Idag delade vi dessutom strand med 2 brudpar…
Vi käkade frukost i (vad som sägs vara) världens största öppna köpcenter, men det syns minsann inte från utsidan. Det ser ut som ett trist parkeringshus och inget mer, förutom under juletider då Honolulus största (?) tomte bevakar stället.Eftermiddagen startade med nummerlappsupphämtning. Expot var väldigt inriktat på japaner, och inte lika mycket på löpare. Det fanns mer av mer eller mindre bra drycker och mindre av skor. Med lite mer rödbetsjuice kunde vi haft ett eget stånd… Med små flaskor och stora priser hade japanerna garanterat handlat!

Idag = shoppingdag!

Vi har under dagen passerat Versace, Prada, Armani och Luis Vitton och med det så är våra julklappsbekymmer lösta… Återstår att se hur bankkontot mår…

Vi lyckades allt köpa ett par fina klappar till oss själva också!

Dagens drinkbild:One comment on “Onsdag 7/11 – 800-ingar på Ala Moana, nummerlappshämtning
  1. annsofie/bård skriver:

    Hejsan!
    Vilken äventyrsresa ni gør!!!! Så fantastiskt kul att få følja er varje dag. Mamma føljer också med 😉 H¨rligt med alla kort!!!!!
    Bara så ni vet regnar och slaskar det här idag, ska frysa på i natt, rena isgatan i morgon med andra ord……..
    Kramar oss i Norge

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.