Vidare mot Gävle via Gysinge

Denna morgon vaknade vi med bästa möjliga utsikt!

Husvagnstur 2020
Godmorgon!

Men trots detta ville vi ändå starta morgonen på bästa sätt, med jogg och bad. Det blev en lite kortare tur i blåbärsland och till närmsta lilla sjö vi kunde hitta på kartan. Kanske valde vi inte den bästa av badplatser, och kanske blev vi inte direkt renare av doppet, men uppfriskande var det!

Husvagnstur 2020
Blåbärsland…

Efter klassisk grötfrukost (idag med självplockade blåbär!) var det dags att säga hejdå till våra 67 nya vänner och rulla vidare mot nya äventyr. Vad äventyret skulle bli bestämde vi längs vägen, och lotten föll på lilla Gysinge som ligger vid Färnebofjärdens naturreservat. Där hittade vi både lunch, fin vandringsled och glass! Vandringen och naturen höll dock aningen högre klass än maten, trots att vi kraftigt missbedömde ledens längd… 🙂 Det blev ca 2,5h promenad (vi hade kanske tänkt oss max 1h) längs den vackra fjärden och vi lärde oss både om bävrar (Castor Fiber), uttrar och älvängar. Mätta på kunskap och glass åkte vi sedan vidare mot dagens slutmål som var satt till Gävle camping.

Husvagnstur 2020
Färnebofjärden i full färd

Färnöbofjärden
Älväng!

Husvagnstur 2020

Gävle mötte oss med en solig och stilla kväll och semesterns hittills bästa middag. Nu sover vi gott, även utan alpackor utanför….

One comment on “Vidare mot Gävle via Gysinge
  1. Annsofie skriver:

    Hittade ni andra husdjur? Tänkte på myror 🐜, flugor och myggor 🦟, och kanske bromsar och knott?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.