Katrineholm

Vi lämnade campingen i Kristinehamn relativt tidigt och styrde bilen österut. Man märker när man lämnar Värmland och kör igenom Närke, här slutar ortsnamnen gärna med -hyttan (Garphyttan, Lerhyttan, Ribbohyttan). När man istället kör in i Östergötland slutar orterna istället på -köping (Norrköping, Linköping, Nyköping).

Dagens mål var Katrineholm, och en anledning till att vi hamnade just här var kK-joggen som skulle gå av stapeln just ikväll. Vi hade bestämt oss för att delta relativt sent, vi har sprungit ovanligt få stadslopp denna säsong och nu var vi sugna! Med väldigt lite träning på att springa fort var det spännande att se hur kroppen skulle reagera.

Katrineholm & Trosa
Katrineholm

Med parkerad husvagn tog vi oss så småningom in till stan, vi hade ju ett lopp att anmäla oss till och kaffe och fika som skulle hinnas med innan startskottet gick. Katrineholm visade sig vara jättemysigt! Otroligt mycket blommor och färg i centrum!

Starten gick och vi båda lyckades med dagens mål: bli lagom trött!

Väl tillbaks i husvagnen var det två trötta kroppar som inte hade det minsta svårt att somna…

Morgonen efter hade vi kikat in Sörmlandsleden som passande nog gick bredvid Katrineholm. Sörmlandsleden är nästan 100km lång och riktigt hela skulle vi inte hinna med denna morgon. Men ett par etapper blev det och nästan 15 väldigt fina km. Och med semesterns klart bästa blåbärsstopp!

Katrineholm & Trosa

Katrineholm & Trosa

Katrineholm och Trosa
Blåbärsstopp!

Efter bad och grötfrukost var vi så färdiga med Katrineholm för denna gång…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.