Dag 12: Ljubljana till Piran

Efter storstad var vi nu sugna på medelhav! Och det är lätt fixat om man är tågluffare. Efter morgonjogg och resans hittills bästa frukost tog vi oss via tåg och buss till Piran, Sloveniens lilla pärla vid medelhavet. Vi var framme lagom till eftermiddagsbadet, vilket passade bra för här var det varmt!

Piran

Tågluff

Tågluff

Resten av dagen gick åt till att är lunch, glass och middag och däremellan strosa runt i den lilla mysiga byn. Att lägenheten vi hyrde låg på en kulle ca: 100 meter över havet (350 trappsteg) gjorde att det blev några höjdmeter för benen trots att vi lämnat alperna. Men höjdmeter ger också en fantastisk utsikt!

Tågluff

Tågluff

Dagens utmaning: Lär dig ett ord eller en mening på slovenska (utan att använda mobilen) och använd den minst en gång

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.