Dag 10: Imst till Ljubljana

Efter fyra dagars springande i bergen hade vi nu ett nytt mål – Ljubljana i Slovenien. Ett ställe som framförallt är känt för all fantastisk mat!

Men först år vi frukost i Imst, samma café som vi åt glass på igår, så kaffet var redan kvalitetstestat. Frukosten var mycket god!

Tågluff

Med all god mat i magen var det inga problem att gå de sista km till stationen, totalt var det ca 5 km att gå från lägenheten till stationen. Som tur var var det nerför, då samtliga 8 ben var ganska trötta…

Tågluff

Sen var det äntligen dags för tåg igen! Vi hade två byten innan tåget rullade in i Ljubljana. Tiden går fort på tåg, man kan läsa (om humlor tex.) lyssna på poddar och spela sällskapsspel. Idag testade vi charader och finns i sjön.

Tågluff

Tyskland

Imst -> Ljubljana

Efter några timmar var vi så framme i Ljubljana och letade oss fram till den lägenhet som skulle vara vårt hem för två nätter.

Tågluff

Men målet med Ljubljana var ju mat, och nu var det äntligen dags! Vi hittade en fantastisk restaurang där vi bjöds på riktigt bra mat, chokladfondant, lokalt vin och lokalt öl! Mycket bra!

Imst -> Ljubljana

Dagens utmaning: Introducera ett nytt sällskapsspel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.