Mot Big Island!

Detta var dagen då vår semester skulle byta skepnad, från storstad till regnskog! Otroligt vilka kontraster!

Bild på typisk trottoar i LA

Vi hann med ett litet stopp på Footlocker innan resan mot Hawaii startade. Vi använde kollektiva färdmedel till flygplatsen, ett val vi nästan fick ångra då en anslutande buss inte behagade komma. Men väl på flygplatsen flöt det på väldigt bra. Dom är bra på att slussa ut folk, dåliga på att ta emot…

Bye bye LA!

Sex timmar senare landade vi i ett mycket varmare, fuktigare och stillsammare klimat. De tre milen i hyrbil gick konstant uppför till den lilla byn Vulcano som ligger mitt i regnskogen. Ingen vägbelysning här inte. Det var väl värt resan, här kan vi nog trivas i 3 dar…

Det enda ställe där det var fotoljus var i vårt rum…

Vi saknar täckning på telefonen, så vi kan inte ringa här. Men det finns internet! Allt handlar om prioriteringar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.